pondělí 21. dubna 2014

Weekend travelling

 
 
 
Na cestování a s tím spojené i delší procházky nosím ráda pohodné outfity, které jsou většinou tvořeny kalhotami (v sukních a v šatech cestuji většinou v létě, kdy nenosím punčochy) a pohodlnými botkami. Tentokrát padla volba na Kedsky. Zbytek doplněn basic kousky, jako je bavlněné tričko, svetr a křivák.
Víkend jsem si prodloužila i o pátek a vyrazila jsem se svým mužem a přáteli na výlet, ale o tom si povíme třeba příště.
V čem rádi výletujete vy?  
I like to wear comfy outfits for travelling and it's also connected walking. The outfits are made mostly of pants (I wear skirts or dresses mostly in summer when I don't wear tights) and comfy shoes. This time I chose Keds. The rest of outfit is made from basic t-shirt, jumper and biker jacket.
I made this weekend longer, had a day off on Friday and went for a trip with my man and friends but we'll talk about it maybe later.
What do you like to wear for travelling?

 
 
Topshop jeans
Calzedonia jeggins
H&M jumper
Lindex t-shirt
Keds shoes
DIY handbag
Limi via Fler handbag
Aldo sunglasses


4 komentáře:

  1. Moc pěkný a pohodlný outfit na výlet, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě účelný outfit, na který se i hezky dívá :-) Já cestuju ráda i v sukních nebo šatech, základem pro mě jsou ale spíš cross body kabelka nebo aspoň s dlouhým uchem, co nemusím držet v ruce a pohodlné boty :-) Těším se na další články z výletu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta látková ucho má také dlouhé ucho, aby se dala nosit přes rameno. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)