pátek 27. března 2015

Last winter outfit in tartan pattern


Doufám, že toto je na dlouhou dobu poslední zimní outfit, který se tu objevuje. Kombinace mé oblíbené kostkované sukně se šálou a tmavými barvami mi stále neomrzela a v podzimním/zimním období ještě nějakou dobu neomrzí.
Nicméně už se těším, až všechny zimní věci schovám a ve skříni je vystřídají jarní a letní kousky.
O víkendu jsem neplánovaně musela vyklidit celou skříň kvůli vlhkosti, protože bylo skříň potřeba odsunout od zdi. Řeknu vám, že není žádná hitparáda stěhovat posuvné dveře s fasetovým zrcadlem, které váží přes 20 kg. Alespoň jsem při tom udělala menší čistku v šatníku a vy se tak můžete těšit na další kousky, které v příštích dnech přidám na Vinted. Opět se mi tedy potvrdilo, že všechno zlé je pro něco dobré.
I hope this is the last winter outfit here for the long time. I still like this combination of tartan skirt and scarf with dark colours.
However I look forward to change winter stuff for the spring and summer.
During weekend I had to clean out whole closet because of the humidity and it was needed to move the wardrobe from the wall. It's nothing good to move the wardrobe doors with the mirror which weight over 20 kg. But I sorted out some pieces. So something wrong is sometimes good.



New Look coat
DIY skirt and scarf
Camaïeu booties
Siena Style handbag

2 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)