úterý 6. října 2015

Goldies 70's


Zlatý sedmdesátý, přesně tak prý vypadám podle sestry mého muže, když mě uviděla v tomto outfitu. Sedmdesátá léta se vracejí a zvonové džíny patří mezi jeden z jejich hlavních znaků. Ačkoliv se zvonové a široké kalhoty vrací do módy, raději ale nosím stále skinny střih a nejraději samozřejmě sukně a šaty. To se asi hned tak nezmění.
Tyto jsem si pořídila asi před dvěma lety a bylo celkem náročné sehnat takové, aby odpovídaly mým představám. Tzn. aby měly dostatečně široké nohavice a rozšiřovaly se až od kolen. Myslím, že si dobře rozumí s pončem a také rolákem v hořčicové barvě.
Goldies 70's I look like this acc. my husband's sister when she saw me in this outfit. 70's are back and flare jeans were one of their main signs. Though the flare jeans are back I still prefer the skinny one and I like to wear at most the dresses and skirt. Probably this will not change soon.
I bought these jeans maybe two years ago and it was difficult to find such one which would be enough wide exactly from the kness. I think they looks good with the cape and also with turtle-neck in mustard colour.



DIY cape
Lindex turtleneck
Amisu jeans
Forever 21 boots
F&F handbag

Žádné komentáře:

Okomentovat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)