sobota 6. srpna 2016

For an icream in maxi floral dress


Zajít si na večeři na zmrzlinu? Proč ne, když v jedné kavárně vám přinesou přesně takový pohár, který je na obrázku a ještě je tak velký, že to vydá opravdu za hlavní jídlo. A na chladnější letní podvečer jsou maxi šaty  k tomu skvělá volba. 
Musím říct, že za poslední týdny moje životospráva nějaké škody utrpěla. Snažím se jíst zdravě a moc nehřešit mimo právě zmrzliny, kterou si v létě prostě nedokážu odpustit, ale pohybu jsem moc neměla a cítím to na sobě. Na to, že jsem před stěhováním do Německa chodila 3x týdně cvičit a před nastěhováním do bytu v Německu alespoň 2x týdně jezdit na inlinech nebo běhat, tak teď jsem to docela flákala. Jednak jsem první týdny měla dost práce s úklidem pod předchozím majiteli a po malování a také se zařizováním, které bude mimochodem stejně hotové až v září. Od tohoto týdne se ale snažím ale chodit 2x týdně běhat nebo na inliny a pak doma posilovat. Navíc, když je venku krásně, tak se mi opravdu nechce být zavřená ve fitness, to přijde asi až zase s podzimem.
Why don't have ice-cram for a dinner? It's possible in one café here and it looks like exactly like on the picture and it's so big that it's enough like a dinner. And this maxi dress is a perfect pick for such occasion.
I have to say that my lifestyle has been little bit worse. I try to eat healthy and not cheat so much, eycept the ice cream which is must have for me during summer but I didn't sport so much in last weeks. I was used to go to fitness 3x per week before moving to Germany and then before moving to the flat I went run or inline skate minimally twice per week and now I ddn't do the sport so much and I feel it. First weeks I was occupied with cleaning of the flat after previous man and after painting and purchase of the furniture. By the way the flatwill be completely finished in September. Since this week I try to go for a run or inline skatin twice per week and then stay fit also at home. Moreover when the sun is shining and it's warm, I don't want to go to fitness. This will come again in autumn.
 


DIY dress
F&F sandals
Guess handbag
DKNY sunglasses

6 komentářů:

  1. Milá Verunko, tohle je tak úžasně elegantní a vyletněná paráda, až mám chuť tě úplně dokonale napodobit a vyrazit si pak v takovým outfitu na Francouzskou riviéru. ;-) Možná, že bys mohla jet se mnou...;-)
    Tvá Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za krasna slova. :-*
      Kdy vyrazime na rivieru? :) Kufr mam sbaleny behem chvile. ;)

      Vymazat
  2. Veru ty šaty jsou moc pěkný! Prozradíš odkud máš látku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Simčo. Látku jsem objednávala u Látky Mráz, ale už loni a letos jsem ji tam neviděla. Zkus se zastavit na prodejně.

      Vymazat
  3. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)